Máte doma milovníka čokolády? Tenhle čokoládový dort bez mouky ho určitě potěší!

Máte doma milovníka čokolády? Tenhle čokoládový dort bez mouky ho určitě potěší!
Temperovaná čokoláda se používá především na polevy. Je lesklá a hladká, láme se s krásným křupnutím a rozpouští se v ústech. Temperovat čokoládu můžete i v pohodlí domova a tady a teď se dozvíte, jak na to.
Co je lepšího než bonboniéra s čokoládovými pralinkami? Čokoládová bonboniéra s čokoládovými pralinkami, samozřejmě!
Čokoládové bonbóny a pralinky jsou skvělý dárek, navíc je docela jednoduše vyrobíte doma s náplněmi, na které máte zrovna chuť!
Modelovací čokoláda je ideální pro zdobení dortů, protože nejen krásně vypadá, ale také skvěle chutná.