V létě docela dost grilujeme a tohle je momentálně jeden z mých nejoblíbenějších receptů na gril. Kopr se v české kuchyni hojně využívá, ale zkusili jste ho někdy přidat do ryb? Říkám vám, je to naprosto parádní kombinace. Losos na grilu s pořádnou mísou řeckých tzatziki je vynikající a zdravé letní jídlo.
Cuketové ravioli
Blíží se sezóna zeleniny, kterou sklidíme na českých polích a nemusíme ji dovážet ze zahraničí ani pěstovat ve sklenících. Jednou z takové zeleniny je cuketa, takže tu po čase tu pro vás mám další recept, tentokrát na skvělé vegetariánské a bezlepkové cuketové ravioli!
Smetanovo-špenátové kuře
Tohle je jeden z mých oblíbených receptů na začátku zeleninové sezóny. První, co vyrůstá, je špenát, který je potřeba rychle zužitkovat. Smetanovo-špenátové kuře je lehké jídlo, které kombinuje smetanovou chuť s chutí zeleniny. Navíc je low-carb, protože se na zahuštění nepoužívá mouka. Velmi důležitá je kvalita přísad. Proč dávat do omáčky, která má chutnat po …
Pisto
Jedno z mých nejoblíbenějších jídel, naprostý letní hit ze sezónních surovin